Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння то мат Індетермінантний Барбарис F1 0,15 г

Солодкі, м"ясисті, щільні, рожеві плоди видовженої форми з неперевершеними смаковими якостями! Чудовий індетермінантний гібрид раннього (105-110 днів) терміну дозрівання. Рослина заввишки 1,5-1,8 м, формує 3-5 потужних розгалужених кистей з великою кількістю (50-70 шт.) чарівних, гладких, злегка подовжених рожевих плодів, масою 35-40 г. Томатики дуже солодкі, щільні, м"ясисті. Плодоносить усе літо до осені. Для використання у свіжому вигляді, в салатах, для консервації та декорування страв. Ефектно, смачно і красиво.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння то мат Індетермінантний Барбарис F1 0,15 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Саду 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння хризантема Снігова Куля 0,05 г : 5,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Преміум для розсади з прилипачем NPK (13.36.13) + мікроелементи 20 г : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння то мат Індетермінантний Барбарис F1 0,15 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, допоможемо купити інсектициди та Києві, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині.