Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Індетермінантний Севрюга 0,1 г

Ніжний, соковитий, солодкий м"якуш, неперевершеного десертного смаку, великі, серцевидні плоди, вагою до 1000 г! Виключний за своїми смаковими якостями середньоранній сорт з дуже великими - до 800-1000 г серцевидними, рожевого кольору плодами. М"якуш ніжний, соковитий, чудового солодкого, десертного смаку. Використовують у свіжому вигляді та переробки на соки, пюре та пасти.

Страна происхожденияRU
Сортсреднеранний

Ціна на насіння томат Індетермінантний Севрюга 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсекто-Акаріцид Актеллік 6 мл : 35,00 грн

Ціна на насіння квіткова суміш Квітучий Килим 2 г : 14,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на регулятор росту препарат для обробки насіння Насіння 2 мл : 5,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантний Севрюга 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки.