Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Індетермінантний Ред Чері 0,1 г

Чудовий коктейль-томат, який, завдяки неперевершеним смаковим якостям, користується великим попитом! Прекрасний коктейль-томат з особливим купівельним попитом. Стійкий до несприятливих умов вирощування. Суперранній (80-85 днів), індетермінантний сорт для закритого і відкритого грунту, балконів і лоджій. На одній кисті формується до 30-50 шт. округлих, червоних, цукристих плодів масою 20-25 г. Використовують для прикраси страв, консервування та як прекрасну закуску.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння томат Індетермінантний Ред Чері 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біоінсектицид Бітоксибацилін-БТУ 35 мл : 21,00 грн

Ціна на насіння мальва Лісова Красуня 0,2 г : 6,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на мікоризоутворюючий біопрепарат Мікориза МікоФренд 10 г : 75,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантний Ред Чері 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, у нас можна купити протруйники у Києві, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто.