Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Кустовий Каста (Супернова) F1 10 нас

Високоякісний, суперранній томат з неперевершеними смаковими та товарними властивостями! Томат кущового типу, який поєднує в собі ранній термін дозрівання, великоплідність, високі смакові та товарні якості. Вегетаційний період становить 57-60 днів від висаджування розсади. Менш ніж через 65 днів можна проводити перший масовий збір високоякісних плодів. Рослина міцна, компактна. Плоди яскраво-червоного кольору, вирівняні, щільні, багатокамерні за структурою, високі смакові якості, середньою вагою 220-260 г і більше. Смак солодкий, з насиченим, улюбленим, томатним присмаком. Гібрид добре реагує підвищення рівня агротехніки. Характеризується високою комплексною стійкістю до широкого спектру хвороб пасльонових культур, тривалим періодом плодоношення, стійкістю до стресів та високою врожайністю. Гібрид відмінно транспортується та зберігається. Використовують у свіжому вигляді та для переробки. Врожайність понад 100 т із 1 га.

Страна происхожденияF
Сортранний

Ціна на насіння томат Кустовий Каста (Супернова) F1 10 нас : 25,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Антисапа 10 г : 37,00 грн

Ціна на насіння сурфінія Гібридна Салмон Шейдз Вельвет Лососева 5 нас : 36,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Кустовий Каста (Супернова) F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки.