Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння Акція! томат Кущовий Топспорт F1 0,05 г

Високий вміст сухих речовин, відмінний товарний вигляд та чудові смакові якості! Середньоранній томат кущового типу із щільними плодами округлої форми. Вегетаційний період 75-80 днів. Плоди яскраво-червоного кольору, однорідні, гладкі, вагою 60-80 г, характеризуються чудовим товарним виглядом. Смакові якості чудові. Рослина компактна, формує кущ заввишки 50-60 см. В одному суцвітті формується 8-10 плодів. Плоди чудово транспортуються і тривалий час зберігають чудові товарні та смакові якості при зберіганні. Гібрид призначений для цільноплідного консервування, засолювання та переробки на томатну пасту. Має високий вміст сухих речовин.

Термін реалізації - листопад 2024 р. Стара ціна - 15,00 грн. Знижка - 25 %!

Страна происхожденияNL
Сортсреднеранний

Ціна на насіння Акція! томат Кущовий Топспорт F1 0,05 г : 11,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид від равликів та слимаків Гроза 15 г : 12,00 грн

Ціна на насіння Чорнобривці Африканські Купідон Помаранчеві 0,2 г : 8,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Сет 25 мл : 20,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння Акція! томат Кущовий Топспорт F1 0,05 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, купити насіння овочів будь-яких видів, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями.