Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Кущзовий Безрозсадний 0,1 г

Ранній, дружній врожай, стійкість до посухи, невибагливість до умов вирощування! Ранній, низькорослий, дуже врожайний сорт. Плоди щільні, яскраво-червоні, округлої форми, масою до 200 г. Смакові якості відмінні. Дуже транспортабельний, смачний, щільний сорт універсального призначення. Стійкий до посухи, фітофторозу та високих температур. Завдяки ранньостиглості та невибагливості сорт можна вирощувати прямим висівом насіння у відкритий грунт. Плоди дуже транспортабельні. Плодоносіння дружнє та рясне.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння томат Кущзовий Безрозсадний 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Магнікур Сенсейшен (Луна Сенсейшен) 3,5 мл : 55,00 грн

Ціна на насіння чорнобривці Вузколисті Паприка 0,1 г : 6,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на біорегулятор росту розсади Атлет 1,5 мл : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Кущзовий Безрозсадний 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, ефективний садовий вар для вас, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, найкращі насіння салату для вас.