Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Індетермінантний Чорний Імператор 0,1 г

Ранній, великий, врожайний, з солодким, м"ясистим м"якушем, чудовим ароматом та тривалим періодом плодоношення! Ранньостиглий індетермінантний сорт аматорської селекції. Рослина заввишки у закритому грунті - до 1,5 м, у відкритому - до 1,2 м. Вирощують в 1-2 стебла з підв"язуванням та пасинкуванням. Сорт дуже врожайний, плодоношенням тривале. Плоди округлої форми, гладкі, двокольорові, червоно-коричневого кольору, у самої плодоніжки майже чорного, вагою до 200 г. М"якуш соковитий, м"ясистий, дуже солодкий та смачний. Використовують у свіжому вигляді та для переробки на томатпродукти.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння томат Індетермінантний Чорний Імператор 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Фітоспорин-М 10 г : 18,00 грн

Ціна на насіння іпомея Пурпурова Синя Зірка 1 г : 6,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на регулятор зростання Кристалін 20 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантний Чорний Імператор 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві.