Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

насіння томат Детермінантний Шоколадне Зайченя 0,1 г

Один із самих врожайних чері-томатів з чудовими смаковими якостями та підвищеним вмістом сухої речовини! Середньоранній, детермінантний, суперврожайний сорт чері-томату аматорської селекції. Кущ заввишки до 1,2 м, потужний, розлогий, повністю обвішаний плодами. У кожній китиці формується не меньш ніж 10 плодів. Китиці закладуються дуже часто. Плоди сливовидної форми, гладкі, щільні, яскраво-коричневого кольору, з підвищеним вмістом сухої речовини, вагою до 50 г. Смак солодкий, дуже приємний, з невеликою кислинкою. Призначений для вирощування у відкритому грунті та під плівковими укриттями. Плодоношення рясне та тривале. Сорт стійкий до хвороб та стресів, добре переносить транспортування. Чудово підходить для свіжого споживання, консервування, засолювання та в"ялення. Врожайність до 5 кг з 1 кв.м.

Страна происхожденияUA
Сортсреднеранний

Ціна на насіння томат Детермінантний Шоколадне Зайченя 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид Енжіо 247 SC к.с. 3,6 мл : 21,00 грн

Ціна на насіння еустома Гібридна Махрова Маріачі Кармін 5 нас : 35,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для квітів (NPK 14.21.24) 25 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Детермінантний Шоколадне Зайченя 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, допоможемо купити інсектициди та Києві, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира.