Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

насіння томат Індетермінантний Вишневий Коктейль суміш 0,1 г

Прекрасна суміш черрі-томатів з неймовірним солодким смаком та чудовим зовнішнім виглядом! Чудовий ранньостиглий делікатесний сорт з енергійним зростанням, стресостійкістю і щедрим плодоношенням. Кущ потужний, індетермінантний, заввишки 1,8-2 м, вимагає підв"язування і формування. Утворює до 3-4 батогів з 20-40 плодами-вишеньками на кожній. Дизайнерський пріорітет томатів, різноманітність забарвлень (жовті, рожеві, червоні) використовують в овочевих і фруктових салатах, в якості прикраси для страв, десертів, коктейлів, напоїв.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння томат Індетермінантний Вишневий Коктейль суміш 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-акарицид Твікс 10 мл : 20,00 грн

Ціна на насіння соняшник Декоративний Пакіто Колорадо 1 г : 13,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для томатів, перцю та баклажанів (NPK 25.15.15) 100 г : 30,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантний Вишневий Коктейль суміш 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, купити насіння суниці та гарбуза, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі.