Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

насіння томат Детермінантний Лопатинські 20 нас

Стабільно високий урожай навіть за несприятливих погодних умов, великі, смачні та соковиті плоди! Середньостиглий великоплідний сорт для теплиць та відкритого ґрунту. Рослини висотою до 1 м. Плоди плоско-округлі, рівні, червоного кольору, вагою 600-800 г. Сорт дає стабільно-високий урожай навіть у несприятливі роки. Однаково хороший для вживання у свіжому вигляді, домашньої кулінарії та ринкових продажів. При висадженні у ґрунт на 1 м. кв. розміщують 3-5 рослин. Вирощується у 2-3 стебла з підв'язкою до опори. Посів на розсаду виробляють за 50-60 днів до посадки рослин на постійне місце. Оптимальна постійна температура проростання насіння +23-+25 градусів. Сорт добре реагує на полив та підживлення комплексними мінеральними добривами. Для прискорення процесу схожості насіння, оздоровлення рослин, поліпшення зав'язуваності плодів рекомендується користуватися спеціально розробленими стимуляторами росту та розвитку рослин Чудова рослина з великими махровими та яскравими квітами незвичайної краси! ...

Ціна на насіння мальва Махрова Шатер Пурпурно-Фіолетова 0,3 г : 10,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на біорегулятор росту розсади Атлет 1,5 мл : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Детермінантний Лопатинські 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, якісні насіння селери та редьки, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда.