Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

насіння томат Індетермінантний Бронзон F1 5 нас

Новинка сезону - чорноплідний, високоякісний гібрид томату з чудовими смаковими якостями! Середньоранній, індетермінантний універсальний гібрид, призначений для вирощування у першому та другому обороті. Рослина сильноросла, добре облистнена, з короткими міжвузлями і компактною закладкою кистей. У кожному пензлі формується 4-5 однорідних, вирівняних плодів високої якості. Плоди округлої форми, з невеликою ребристістю, привабливого, яскраво-коричневого кольору, вагою 200 г, щільні, транспортабельні, із чудовими смаковими якостями. Відмінно зберігаються, не втрачаючи при цьому смакових та товарних якостей. Гібрид характеризується комплексною стійкістю до хвороб, зокрема. до вірусу томатної мозаїки, вертицильозу, фузаріозу раси 0;1, нематоді та вірусу жовтої кучерявості листя /Агропак/

Страна происхожденияF
Сортсреднеранний

Ціна на насіння томат Індетермінантний Бронзон F1 5 нас : 35,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-аккаріцид БІ-58 (2 амп. по 5мл) 10 мл : 16,00 грн

Ціна на насіння фіалка Садова Швейцарський Гігант Оранжево-Фіолетовий 0,1 г : 10,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на регулятор зростання Кристалін 20 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантний Бронзон F1 5 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння овочів будь-яких видів, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, купити насіння картоплі та гарбуза, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто.