Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння то мат Індетермінантний Золота Китиця 0,15 г

Чудовий, десертний, неперевершений смак - відмінні ласощі для дітей! Інтересний, суперранній (95-112 днів) індетермінантний сорт. Кущ заввишки 1,5-1,8 м, потребує підв"язування та пасинкування. Формує міщні, красиві зав"язі, до 20-50 у китиці. Плоди золотаво-помаранчового кольору, вагою 25-30 г. Солодкі, щільні, соковиті, надзвичайно смачні томатикі відрізняються чудовою транспортабельністю, підіищеним вмістом цукрів та вітамінів. Дуже подобаються дітям! Сорт посухостійкий, добре переносить стреси.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння то мат Індетермінантний Золота Китиця 0,15 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Города 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння жоржина Мінлива Фігаро суміш 0,5 г : 14,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на регулятор росту препарат для обробки насіння Насіння 2 мл : 5,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння то мат Індетермінантний Золота Китиця 0,15 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира.