Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Детермінантний Королівський Пінгвін 0,15 г

Висока врожайність, ранньостиглість, медовий смак та аромат м"ясистих та дуже смачних плодів! Чудовий великоплідний штамбовий сорт раннього (105-110 днів) терміну дозрівання. Рослини висотою 1,2-1,5 м, детермінантні. Плоди витягнутої форми, м"ясисті, насичено-червоного кольору, вагою 200-300 г. Мають солодкий, ніжний, медовий смак та аромат. Для споживання в свіжому вигляді та консервації. Рекомендується формувати в 2-3 стебла. Дуже продуктивний сорт.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння томат Детермінантний Королівський Пінгвін 0,15 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на протруйник Максим 025 FS т.к.с. 10 мл : 26,00 грн

Ціна на насіння чорнобривці Махрові Цукор та Спеції 0,25 г : 8,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво для вічнозелених та хвойних рослин NPK (28.14.14) + мікроелементи 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Детермінантний Королівський Пінгвін 0,15 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, замовити насіння чагарників та дерев, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, купити насіння картоплі та гарбуза, доставимо поштою насіння тютюну курильного, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого.