Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Кущовий Бехрам F1 10 нас

Висока, стабільна врожайність, чудові товарні та смакові якості, комплексна стійкість до хвороб! Середньоранній кущовий гібрид з високою стабільною врожайністю. Плоди насичено-червоного кольору, блискучі, округлої форми, вагою 250-280 г, добре транспортуються. Завдяки високій силі росту та потужній кореневій системі, рослина здатна одночасно формувати велику кількість високотоварних, вирівняних плодів, які протягом усього періоду плодоношення зберігають свої розміри та форму. Смакові якості відмінні. Плоди тривалий час можуть зберігатися на рослині без втрати товарних та смакових якостей. Характеризується комплексною стійкістю до хвороб томатів, зокрема. до вірусу мозаїки, вертицилезного та фузаріозного в'янення, бронзовості, нематод. Для свіжого споживання та переробки.

Страна происхожденияNL
Сортсреднеранний

Ціна на насіння томат Кущовий Бехрам F1 10 нас : 17,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Бордоська суміш 300 г : 43,00 грн

Ціна на насіння еустома Гібридна Маріачі Біла 10 нас : 39,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Коктейль мікроелементів Брексіл Мікс 15 г : 23,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Кущовий Бехрам F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

відмінна газонна трава для вас, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, якісні насіння селери та редьки.