Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

насіння томат Кустовий Санміно F1 10 нас

Ідеальний для цільноплідного консервування, чудовий солодкий смак, рясне плодоношення, невибагливість до умов вирощування! Середньоранній, високопродуктивний гідрид. Вступає в плодоношення через 65-70 днів після висадки розсади. Рослина компактна з потужним листовим апаратом, який надійно вкриває плоди від сонячних опіків. Плоди сливоподібної форми, яскраво-червоного кольору, вагою 20-25 г, вирівняні за розміром та формою. Плоди мають прекрасні смакові якості, дуже солодкі. Зовнішнє та внутрішнє забарвлення - яскраво-червоне. Гібрид характеризується високим потенціалом урожайності, відмінною зав'язуваністю плодів, дружним та рясним плодоношенням. Висока стійкість до стресів та хвороб. Ідеальний для цільноплідного консервування, зберігаючи при цьому насичений колір, яскравий смак та привабливу форму плода.

Страна происхожденияNL
Сортсреднеранний

Ціна на насіння томат Кустовий Санміно F1 10 нас : 15,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Біопрепарат Інсекто-Акаріцид Актофіт 200 мл : 110,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Супермахрова Сливовий Джем 5 нас : 15,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Колор 25 мл : 28,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Кустовий Санміно F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, відмінна газонна трава для вас, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі.