Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Індетермінантний Золота Канарка 0,1 г

Відмінний для консервування сорт із привабливими яскраво-жовтими плодами високих смакових якостей! Високорослий, невибагливий сорт, висотою понад 2 м. Середньостиглий, період вегетації становить 95-105 днів. Призначений для вирощування у відкритому та закритому ґрунті. Формувати рослину найкраще в два стебла. Плоди цікавої, трохи витягнутої форми з привабливим носиком, яскраво-жовтого кольору, вагою 30-80 г. Сорт чудово підходить для цільноплідного консервування та вживання у свіжому вигляді. Стійкий до хвороб.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння томат Індетермінантний Золота Канарка 0,1 г : 5,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Антисапа 10 г : 37,00 грн

Ціна на насіння гвоздика Периста Китайська Лялька суміш 0,25 г : 8,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на мікоризоутворюючий біопрепарат Мікориза МікоФренд 10 г : 75,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантний Золота Канарка 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною.