Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Індетермінантний Волов

Улюблений всіма крупнополодний, урожайний сорт з дуже красивими та смачними плодами у формі серця! Великий, індетермінантний сорт аматорської селекції. Плоди серцеподібної форми, рожево-пурпурового кольору із вертикальними золотистими смужками. М'якуш ніжний, соковитий, дуже солодкий. Сорт придатний для вирощування у відкритому та закритому ґрунті. Потребує формування з підв'язкою до опор. Рекомендується прищипнути рослину над 14-15 листом. Використовують у свіжому вигляді для приготування салатів, закусок та інших овочевих страв, що чудово підходить для переробки на соки, пюре та ін. томатпродукти. Висока врожайність.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння томат Індетермінантний Волов : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Антиколорад МАКС (2 мл) + Тандем (10 мл) : 10,00 грн

Ціна на насіння інші квіти Барвінок (Катарантус) Гібридний Ампельний Медітерранен суміш 10 нас : 24,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Рут 25 мл : 40,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантний Волов з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, мінеральні добрива за акційною ціною, купити насіння суниці та гарбуза, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб.