Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Кущовий П

Тривале плодоношення, підвищений вміст сухих речовин, стійкість до хвороб! Дуже врожайний середньоранній (75 днів від висадки розсади) томат кущового типу для вирощування у відкритому ґрунті. Рослина потужна, з розвиненим кущем та потужною кореневою системою. Плоди овальні, однорідні за формою та розмірами, щільні, М'ясисті, темно-червоного кольору, середньою вагою 70-80 г. Плоди дуже солодкі, з товстою стінкою та підвищеним вмістом сухих речовин – 5,5-6 %. Гібрид транспортабельний та лежкий. Характеризується стійкістю до хвороб, зокрема. до фузаріозного та вертицильозного в'янення. Плодоношення тривале – до самих заморозків. Ідеальний для нового ринку, консервування, переробки на томатпродукти. Відмінно підійде для отримання в'ялених томатів найвищої якості. Рекомендована густота посадки: 280-320 рослин на 1 сотку.

Страна происхожденияF
Сортсреднеранний

Ціна на насіння томат Кущовий П : 22,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Антиколорад МАКС (2 мл) + Тандем (10 мл) : 10,00 грн

Ціна на насіння гипсофіла Елегантна Біла 1 г : 5,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на біорегулятор росту розсади Атлет 1,5 мл : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Кущовий П з доставкою по Україні

Що ще нового?

виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, у нас можна купити протруйники у Києві, якісні насіння селери та редьки, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, купити насіння картоплі та гарбуза.