Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Детермінантний Вельможа 0,1 г

Високий потенціал врожайності, підвищена стійкість у низьких температурах та фітофторозу! Середньоранній сорт, від сходів до плодоношення 100-105 днів, призначений для вирощування в теплицях та відкритому ґрунті. У відкритому ґрунті кущ не дуже високий, до 70-80 см, у тепличних умовах вищий. Плоди великі, близько 250 г, за належного догляду можна отримати плоди вагою до 600-700 г. Вимагає підв'язки до опор. Плоди серцеподібної форми, з тонкою шкіркою, середньоребристі, малинового кольору, М'ясисті, із кислувато-солодким відтінком. Сорт відрізняється високою врожайністю, стійкістю до низьких температур та захворювання на фітофтороз. Ідеально підходить для свіжого споживання та переробки на соки та пюре.

Страна происхожденияRU
Сортсреднеранний

Ціна на насіння томат Детермінантний Вельможа 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Гербіцид Ураган Форте SL,в.р.к. 300 мл : 285,00 грн

Ціна на насіння астра Помпоноподібна Місячне Сяйво 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Грандіс 5 г : 6,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Детермінантний Вельможа 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння овочів будь-яких видів, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, доставимо поштою насіння тютюну курильного, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя..