Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Індетермінантний Зодіак F1 8 нас

Новий, високоврожайний та високоякісний гібрид з високою стійкістю до хвороб та шкідників! Суперурожайний гібрид індетермінантного типу, відрізняється високою стійкістю до нематоди та вірусу жовтої кучерявості листя. Рослина дуже продуктивна, формує по 5-6 великих, однорідних томатів у китиці. Плоди плескато-округлої форми, середньою вагою 180-220 г, насиченого червоного кольору. Гібрид характеризується високою вирівняністю та транспортабельністю плодів. Рекомендований для вирощування в теплицях та відкритому ґрунті з підв'язкою до кіл. Використовують для свіжого споживання та переробки на томатпродукти.

Страна происхожденияKR
Сортсредний

Ціна на насіння томат Індетермінантний Зодіак F1 8 нас : 30,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на іінсектицид Рембек від мурах 50 г : 10,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Крупноквіткова Призм Вайолет 10 нас : 16,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Гумат Калію 30 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантний Зодіак F1 8 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, купити насіння картоплі та гарбуза, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті.