Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Детермінантний Рожевий Бегемот 0,1 г

Великі, м"ясисті плоди з цукровим м"якушем стануть до смаку усім гурманам своїм солодко-десертним смаком та неперевершеним ароматом! Cередньоранній (110-120 днів) великоплідний урожайний сорт для теплиць і відкритого грунту. Кущ заввишки 1,0-1,2 м, формується в 2 стебла. Плоди ефектні, рожево-малинові, плоско-округлі, масою 300-500 г до 1 кг, м"ясисті, солодко-десертного смаку, на зламі цукристі. Вікористовують для споживання у свіжому вигляді, приготування салатів, соків та соусів. Сорт невибагливий до умов вирощування, толерантний до основних захворювань томатів.

Страна происхожденияRU
Сортсреднеранний

Ціна на насіння томат Детермінантний Рожевий Бегемот 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Фундазол 10 г : 36,00 грн

Ціна на насіння астра Китайська Унікум Аист 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для квітів (NPK 14.21.24) 25 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Детермінантний Рожевий Бегемот 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

якісні насіння квітів з доставкою по Україні, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки.