Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Детермінантний Кабанята 0,1 г

Дуже рідкісний любительський сорт з екзотичними плодами та пречудовими смаковими якостями! Середньоранній (110-115 днів). Кущ міцний, компактний, висотою 1,5 м. Оригінальні плоди округлої форми, темно-помаранчові в жовту смужку, вагою 100- 150 г, з щільною шкіркою. Смакові якості відмінні - плоди соковиті, солодкі на смак. Використовують для свіжого споживання, в якості гарніру, а також для переробки та консервування.

Страна происхожденияUA
Сортсреднеранний

Ціна на насіння томат Детермінантний Кабанята 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Гербіцид Ураган Форте SL,в.р.к. 300 мл : 285,00 грн

Ціна на насіння астра Півоноподібна Голден Тауер 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Ізабіон 20 мл : 24,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Детермінантний Кабанята 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, найкраща на насіння зелені ціна в Україні.