Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Детермінантний Садівник в Захваті (Цукор Садовий) 0,1 г

Завдяки своїм неперевершеним смаковим якостям є найбільш популярним сортом томатів у світі! У США, звідки родом цей чудовий сорт, за надзвичайні смакові якості його називають Цукор Садівника. Сорт ранньостиглий (85-100 днів), формує красивий кущ, заввишки до 1,8 м, плоди червоні, круглі, щільні, дуже смачні, солодкі, масою 50-60 г, ростуть довгими кистями. Сорт стійкий до фітофторозу. Використовують для приготування салатів, кетчупу, томатної пасти. Цей сорт ввжають одним із найкращих для приготування піцци.

Страна происхожденияPL
Сортранний

Ціна на насіння томат Детермінантний Садівник в Захваті (Цукор Садовий) 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біоінсектицид Фітоверм 2 мл : 6,00 грн

Ціна на насіння астра Низькоросла Міледі 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Грандіс 5 г : 6,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Детермінантний Садівник в Захваті (Цукор Садовий) 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, мінеральні добрива за акційною ціною, відмінна газонна трава для вас, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси.