Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння то мат Детермінантний Британський Сніданок 0,1 г

Чудовий, високоврожайний сорт з великими кистями (до 70 шт. в одній!) томатів перцевидної форми! Оригінальний средньопіздній (110-115 днів) високопродуктивний сорт. Кущ потужний, добре вкритий листям, заввишки до 1,5 м. Плоди ростуть величезними кистями, в кожній до 70 плодів перцевидной форми, масою по 60 г. Можна збирати врожай кистями, які після зрізування добре зберігаються. Використовують у свіжому вигляді, для консервування та виготовлення томатпродуктів. Смакові якості відмінні.

Страна происхожденияPL
Сортсреднепоздний

Ціна на насіння то мат Детермінантний Британський Сніданок 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Світч 10 г : 85,00 грн

Ціна на насіння іпомея Оранж Глорі 0,25 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне Мікродобрива Хелат Заліза 5 г : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння то мат Детермінантний Британський Сніданок 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, замовити насіння чагарників та дерев, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем.