Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Кущовий Миколка 0,1 г

Дружнє дозрівання, стабільна врожайність, відміні смакові якості! Оригінальний, середньостиглий (115-120 днів), низькорослий кистьовий сорт для відкритого грунту і плівкових укриттів. Висота куща до 0,6 м. Плоди злегка витягнутої сливовидної форми, ггладкі, лянцеві, яскраво-червоні, вагою 70-90 г, відмінного смаку. Відмінно підходить для свіжого використання та цільноплідного консервування. Сорт відрізняється стабільною врожайністю, високими товарними якостями, дружнім дозріванням та чудовими смаковими якостями плодів.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння томат Кущовий Миколка 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Фітоспорин-М 10 г : 18,00 грн

Ціна на насіння астра Ювель суміш 0,1 г : 9,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на мікоризоутворюючий біопрепарат Мікориза МікоФренд 10 г : 75,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Кущовий Миколка 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, купити насіння картоплі та гарбуза, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, допоможемо купити інсектициди та Києві.