Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Індетермінантний Пінк Харт F1 8 нас

Новинка на ринку високорослих розовоплідних томатів з чудовим гармонійним смаком і високою товарністю плодів! Середньостиглий, індетермінантний гібрид. Рослина потужна, високоврожайна. Плоди округлої форми, вирівняні, рожевого кольору, середньою вагою 230-240 г. Гібрид відрізняється високою однорідністю плодів, відмінними товарними та смаковими якостями. Смакові якості плодів чудові завдяки гармонійному поєднанню кислого та солодкого смаку. Відмінно підходить для вирощування в теплицях, а також у відкритому ґрунті з підв'язкою до опор.

Страна происхожденияKR
Сортсредний

Ціна на насіння томат Індетермінантний Пінк Харт F1 8 нас : 34,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид Триходермін 20 г : 33,00 грн

Ціна на насіння астра Півоноподібна Шкільний Букет суміш 1 г : 15,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Плантатор зростання плодів (NPK 20.20.20) 25 г : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантний Пінк Харт F1 8 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., купити насіння картоплі та гарбуза, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, купити насіння капусти всіх видів, купити насіння суниці та гарбуза, найкраща на насіння зелені ціна в Україні.