Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Кустовий Ляна 0,2 г

Один із ранніх, відмінний для консервування! Ранньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до початку дозрівання – 87-90 днів. Рослина компактна, низькоросла, з добре розвиненою листовою поверхнею. Плоди гладкі, круглі, червоного кольору, масою 80 - 90 г. Сорт відносно стійкий до вершини гнилі плодів, бактеріальної плямистості, макроспоріозу, транспортабельний. Рекомендується для вирощування у відкритому ґрунті. Використовують у свіжому вигляді та для консервування. Врожайність – 8-10 кг/кв.м.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння томат Кустовий Ляна 0,2 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Фітоспорин-М 10 г : 18,00 грн

Ціна на насіння цинія Елегантна Ліліпут суміш 0,5 г : 8,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на біостимулятор інтенсивності фарбування плодів та квітів Світ 25 мл : 60,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Кустовий Ляна 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, купити насіння суниці та гарбуза, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні.