Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Напівдетермінантний Рожевий Гігант 0,2 г

Висока товарність великих, рожевих та надзвичайно смачних плодів! Середньостиглий, великоплідний сорт салатного призначення. Вегетаційний період – 110-120 днів від появи сходів. Плоди великі, плоско-округлі, вагою 250-350 г. М'якуш щільний, темно-рожевий, М'ясистий, солодкий, насіння мало. Сорт цінується за високий вміст каротину в плодах, їх великоплідність, товарність та врожайність. Смакові якості відмінні. Використовують у свіжому вигляді та для переробки на томатпродукти. Рекомендований для вирощування в закритому та відкритому ґрунті з підв'язкою.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння томат Напівдетермінантний Рожевий Гігант 0,2 г : 5,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Протруйник Тирана 50 мл : 135,00 грн

Ціна на насіння цинія Елегантна Хризантемоподібна суміш 0,5 г : 6,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворений Бутон 2 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Напівдетермінантний Рожевий Гігант 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння капусти всіх видів, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною.