Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Кущовий Кристмас Грейпс 0,15 г

Чудовий кистьовий томат з дуже солодкими та ароматними плодами! Якісний, дуже ранній (85-90 днів) детермінантний сорт (у перекладі з англійської мови - Різдвяний Виноград). Рослина низькоросла, висотою 45-50 см, дуже декоративна, не потребує підв"язування. Плоди округлі, яскраво-червоні, глянцеві, вагою 50-60 г, зібрані у китиці, дуже запашні та солодкі. Смак плодів - неперевершений. Призначений для вирощування у відкритому грунті, теплицях, лоджиях, балконах і верандах. Використовують у свіжому вигляді, для покращення різноманітних страв та цільноплодного консервування.

Страна происхожденияUSA
Сортранний

Ціна на насіння томат Кущовий Кристмас Грейпс 0,15 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на іінсектицид Рембек від мурах 50 г : 10,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Бахромчаста Крупноквіткова Афродита Рожева 10 нас : 14,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Ізабіон 20 мл : 24,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Кущовий Кристмас Грейпс 0,15 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, доставимо поштою насіння тютюну курильного, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, у нас можна купити протруйники у Києві, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні.