Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Кущовий Вишня Юббі 0,1 г

Оригінальний кистьовий чері-томат з чудовими смаковими та консервними властивостями! Ранньостиглий (100-100 днів), низькорослий сорт. Формує кущ, висотою до 50 см. Сорт високоврожайний закладає велику кількість кистей, якими всипаний буквально весь кущ. Плоди дуже красиві, глянсові, яскраво-червоного кольору, пальчикової форми, вагою 20-25 г. м'якуш щільний, солодкий, ароматний. Смакові якості чудові. Сорт ідеально підходить для консервування. Характеризується чудовою лежкістю. Призначений для вирощування у відкритому ґрунті та плівкових теплицях. Використовують у свіжому вигляді в салатах, гарнірах та як прикраси до інших страв, а також для консервування.

Страна происхожденияRU
Сортсредний

Ціна на насіння томат Кущовий Вишня Юббі 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Ампліго 150 ZC ф.к 4 мл : 30,00 грн

Ціна на насіння мірабіліс Нічна Красуня суміш 1,5 г : 8,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво для чорниці, лохини та інших ацидофільних рослин NPK (5,5.8,5.11,5) + S (14%) + Mg (7%) 1 кг : 105,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Кущовий Вишня Юббі 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі.