Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Індетермінантний Король Гігант 0,1 г

Один із найбільш великоплідних сортів з плодами-гігантами чудових смакових якостей! Ефектний, індетермінантний, ранньостиглий колекційний сорт з плодами-гігантами . Кущ потужний, висотою до 2,5 м. Плоди округлої форми, вишневого кольору, дуже великі, вагою 1-1,6 кг, м'ясисті. м'якуш плодів - масляниста, дуже смачна. Вирощується на шпалерах з обов'язковим пасинкуванням. Для отримання плодів-гігантів залишають по 2-3 квітки в пензлі. Використовують для споживання у свіжому вигляді та переробки на томатпродукти.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння томат Індетермінантний Король Гігант 0,1 г : 5,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид ФітоДоктор 10 г : 13,50 грн

Ціна на насіння петунія (сурфінія) Гібридна Ампельна Даймонд Рожева з прожилками 10 нас : 45,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Сет 25 мл : 20,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантний Король Гігант 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

мінеральні добрива за акційною ціною, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, купити насіння капусти всіх видів, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки.