Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння буряк Египетський Плоский 20 г

Популярний сорт зі стабільно високою врожайністю та чудовим смаком корнеплодів! Середньостиглий (101-128 днів) посухостійкий, високоврожайний сорт. Корнеплоди плоскі і округло-плоскі, масою 200-250 г. Зовнішнє забарвлення бордове, м"якуш темно-червоний з фіолетовим відтінком, соковитий, ніжний. Смакові якості хороші. Лежкість до 6,5-7 міс. Сорт стійкий до цвітушності, врожайність стабільно висока (5-8,5 кг/кв.м). Ідельний для переробки, ринкових продажів та довготривалого зберігання - до 6 місяців.

Страна происхожденияD
Сортсредний

Ціна на насіння буряк Египетський Плоский 20 г : 20,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Міравіс 3 мл : 30,00 грн

Ціна на насіння астра Півоноподібна Супермахрова Королівський Півонія 0,5 г : 9,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво для туй та хвойних рослин Брексіл Комбі (Валагро, Італія) 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння буряк Египетський Плоский 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас.