Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

насіння буряк Бікорес 3 г

Популярний сорт столового буряка з чудовими смаковими та товарними якостями! Пізньостиглий високоврожайний сорт столового буряку. Період вегетації від сходів до технічної стиглості 130 днів. Коренеплоди округлої форми, з гладкою поверхнею, темно-червоного кольору. М’якуш рівномірного темно-бордового кольору без радіальних кілець, з високими смаковими якостями. Сорт цінується за стабільно високу врожайність і товарність, а також стійкість до церкоспорозу. Використовується для усіх типів кулінарної обробки, консервування та зимового зберігання.

Страна происхожденияUA
Сортпоздний

Ціна на насіння буряк Бікорес 3 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на іінсектицид Рембек від мурах 50 г : 10,00 грн

Ціна на насіння вербена Ампельна Імаджінейшен суміш 0,1 г : 10,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Нутріфлекс-С для огірків, кабачків та баштанних культур NPK (17.7.21) + мікроелементи 25 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння буряк Бікорес 3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом.