Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння буряк Кадет 10 г

Висока товарність, чудові смакові якості, стійкість до стресів, відмінне зберігання! Ранньостиглий, високоврожайний сорт універсального призначення. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості – 90-110 днів. Сорт характеризується високою товарністю (95%) та вирівняністю плодів. Коренеплід округлої форми, гладкий з тонкою шкіркою, темно-червоного кольору з бордовим відтінком, вагою 230-420 гр. М'якуш соковитий, ніжний, солодкий, темно-червоного кольору, без грубих волокон. Смакові якості – відмінні (5 балів). Стійкий до несприятливих погодних умов. Відмінно підходить для тривалого зберігання, всіх видів переробки та консервування. Рекомендується для вирощування в усіх регіонах України /Садиба Центр/

Страна происхожденияD
Сортранний

Ціна на насіння буряк Кадет 10 г : 25,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Сальто 30 г : 40,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Тріумф суміш 20 нас : 18,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворення Зав : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння буряк Кадет 10 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, ефективний садовий вар для вас, якісні насіння селери та редьки, доставимо поштою насіння тютюну курильного, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині.