Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння буряк Болівар 20 г

Висока врожайність, чудові смакові та товарні якості, відмінне зберігання! Середньостиглий, високоврожайний сорт європейської селекції. Від сходів до технічної стиглості 110-120 днів. Розетка листя розлога, невелика. Корнеплоди округлі, гладкі, темно-бордового кольору без радіальних кілець. М"якуш темно-бордовий, дуже солодкий, швидко вариться. Маса корнеплоду 200- 300 г. Відмінна лежкість до 6-7 місяців. Цінність сорту: стабільно висока врожайність, товарність та вирівняність корнеплодів.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння буряк Болівар 20 г : 20,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид Триходермін 20 г : 33,00 грн

Ціна на насіння гвоздика Турецька Махрова суміш 0,4 г : 9,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Колор 25 мл : 28,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння буряк Болівар 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, замовити насіння гарбуза та інших баштанних.