Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння шпинат Сігма Ліф Озимий 20 г

Смачний, корисний, цілющий, зимовитривалий! Холодостійка культура, витримує заморозки до - 8 градусів, а розетки посаджених восени рослин можуть зимувати під снігом. Насіння висівають у теплиці та відкритий грунт поступово, через 20-30 днів. Під зиму насіння висівають у листопаді, до того, як  наступають осінні приморозки. Потребує родючі, богаті на органіку грунти. Формує потужну полуприпідняту розетку. Листя численні, овальні, темно-зелені, блискучі, злегка хвилясті, смачні, без гіркоти. Стійкий до стеблування.

Страна происхожденияPL
Сортранний

Ціна на насіння шпинат Сігма Ліф Озимий 20 г : 18,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-акарицид Твікс 10 мл : 20,00 грн

Ціна на насіння волошка Підбілений Багаторічний Рожевий 0,5 г : 9,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Плантатор зав'язь (NPK 0.25.50) 25 г : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння шпинат Сігма Ліф Озимий 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, купити насіння овочів будь-яких видів, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні.