Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Декоративний Намисто 5 нас

Відмінно прикрасить підвіконня та додасть пікантності Вашим стравам! Декоративна рослина, висотою до 40 см, призначена для вирощування як у кімнатних умовах, так і у відкритому ґрунті. Численні невеликі плоди, округлої форми, діаметром до 1 см. Забарвлення плодів жовте, помаранчеве, червоне та фіолетове. Ідеально підходить для сушіння, використовується в домашній кулінарії як гостра приправа. Плоди зберігають декоративність протягом 2-3 місяців. Рослина краще плодоносить на яскравому сонці з рясним поливом.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння перець Декоративний Намисто 5 нас : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Антиколорад МАКС (2 мл) + Тандем (10 мл) : 10,00 грн

Ціна на насіння фіалка Віттрока Гібридна Червоний Гранат 20 нас : 15,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Фит 25 мл : 28,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Декоративний Намисто 5 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння овочів будь-яких видів, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, відмінна газонна трава для вас, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, якісні насіння селери та редьки, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною.