Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння рукола Кімнатна Оліветта 0,3 г

Зелена грядка на підвіконні цілий рік! Швидкорослий сорт руколи для вирощування у вазонах та ящиках на підвіконнях та балконах. Період від сходів до збирання врожаю – 20-25 днів. Листя тонке, видовжене, з горіхово-гірчичним смаком. При регулярних поливах листя стає більш ніжним і менше гірчить. Використовують для приготування свіжих салатів і як гарнір до М'ясних та рибних страв. Рослина добре росте у дерев'яних ящиках, пластикових контейнерах та квіткових вазонах. Грунт віддає перевагу нейтральному або слабокислому. При вирощуванні в осінньо-зимовий період рослини потребують додаткового досвічування. Насіння висівають на глибину 1 см, зверху накривають склом або полоною, яку прибирають з появою перших сходів. Сходи з'являються через 5-6 днів. Оптимальна температура для росту та розвитку рослин + 18 градусів.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння рукола Кімнатна Оліветта 0,3 г : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Скай 2 г : 16,50 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Бахромчаста Тропікал суміш 10 нас : 20,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на Водорозчинне добрива Хелатин Огірок 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння рукола Кімнатна Оліветта 0,3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, купити насіння капусти всіх видів, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, купити насіння картоплі та гарбуза.