Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Кімнатний Декоративний Оранж Вандер 0,1 г

Відмінна прикраса підвіконня та чудова гостра приправа до Ваших страв! Ранньостиглий (85-95 днів) сорт для вирощування на балконах, лоджіях та в кімнатних умовах. Рослина компактна, висотою 30-35 см. Плоди дрібні, спрямовані вгору, конусоподібні, в технічній стиглості світло-салатові, в біологічній - яскраво-жовтогарячі, вагою 4,5-5,0 г. Смак гострий. Цінність сорту: рясне та тривале плодоношення, висока декоративність, відмінно підходить для створення дизайнерських композицій. Насіння висівають у посадкові ємності у лютому-березні, зверху накривають плівкою або склом. При температурі повітря +24-28 градусів сходи з'являються через 2-3 тижні. Рослини пікірують у фазі 2-3-х справжніх листків в окремі вазончики. Для ряснішого розгалуження рослини прищипують над 15-17-м вузлом. При температурі повітря вище +15 градусів рослини виносять на відкрите повітря добре защеплене місце. У період активного росту рослини рясно поливають і обприскують. У період зав'язування плодів рослини підгодовують комплексним мінеральним добривом.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння перець Кімнатний Декоративний Оранж Вандер 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-аккаріцид БІ-58 10 мл : 16,00 грн

Ціна на насіння соняшник декортивний Поліна 0,3 г : 9,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Сет 25 мл : 20,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Кімнатний Декоративний Оранж Вандер 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, у нас можна купити протруйники у Києві, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, мінеральні добрива за акційною ціною, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас.