Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння петрушка Балконна 3 г

Ароматна, вітамінна зелень на Вашому столі - цілий рік! Листовий сорт петрушки, придатний для цілорічного отримання зелені в домашніх умовах. Формує красиву розетку з зеленого ароматного листя, які після зрізу швидко відростають. Посів в віконні ящики, квіткові горщики і контейнери можна проводити круглий рік, попередньо замочивши насіння на добу в теплій воді. Для безперервного отримання врожаю посіви проводять з інтервалом 25-30 днів.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння петрушка Балконна 3 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Міравіс 3 мл : 30,00 грн

Ціна на насіння аквілегія Махрова суміш 0,1 г : 12,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на біостимулятор розвитку кореневої системи Радіфарм 25 г : 69,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петрушка Балконна 3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, насіння огірків та насіння моркви з доставкою.