Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння селера Черешковий Паскаль 0,2 г

Чудовий осінньо-зимовий вітамінний продукт! Середньостиглий сорт. Розетка листя прямостояча, потужна. Формує зелені черешки, довжиною 25-30 см і шириною, біля основи, 3-5 см. Сорт з М'ясистими, соковитими, хрусткими ароматними черешками не вимагає відбілювання. Черешкова селера має всі унікальні властивості листової і кореневої селери. Вирощують розсадним способом. У відкритий ґрунт висаджують 70-80-денну розсаду. Збір черешкового селери проводять шляхом зрізання всієї рослини. Використовують для приготування свіжих салатів, супів, гарнірів, овочевих рагу.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння селера Черешковий Паскаль 0,2 г : 5,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-акарицид-фунгіцид Брунька 20 мл : 38,00 грн

Ціна на насіння Петуння Гібридна Ампельна Крупноквіткова Лавина Рожева 10 нас : 17,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на регулятор зростання Кристалін 20 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння селера Черешковий Паскаль 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, купити насіння овочів будь-яких видів, доставимо поштою насіння тютюну курильного.