Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння салат Листовий Сімпсон 0,3 г

Дуже ранній, стійкий до спеки та холоду, з соковитим, солодкуватим на смак листям! Популярний сорт, один з найбільш ніжних та ароматних сортів листового салату. Листя відхилене, велике, приємного зеленого кольору. Сорт має підвищену стійкість до стресів, в т.ч. до спеки, знижених температур, захворювань та інших несприятливих факторів, які виникають при вирощуванні. Світло-зелене листя особливо соковите і підходить для приготування свіжих салатів та овочевих гарнірів. Вегетаційний період 45-60 днів. Молоді листочки можна починати забирати менш ніж через місяць від моменту початку вегетації рослини.

Страна происхожденияNL
Сортсредний

Ціна на насіння салат Листовий Сімпсон 0,3 г : 7,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Огірків 3 мл (інсектицид+прилипач) + 12 мл (фунгіцид+ стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння агератум Рожева Корольова 0,1 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Плантатор зав'язь (NPK 0.25.50) 25 г : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння салат Листовий Сімпсон 0,3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, купити насіння суниці та гарбуза, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, мінеральні добрива за акційною ціною, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні.