Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння салат Листовий Кучерявець Одеський 0,5 г

Популярний сорт з високими смаковими якостями та тривалим періодом господарського використання! Середньопізній, високоврожайний сорт листового салату. Вегетаційний період від сівби до технічної стиглості становить 68-75 днів. Призначений для вирощування у відкритому та закритому ґрунті ґрунті. Формує щільну розетку листя світло-зеленого кольору. Листя велике, цілісні, з сильно хвилястим краєм. Смакові якості високі, без гіркоти. Сорт із тривалим періодом господарського використання. Використовують для споживання у свіжому вигляді.

Сортсреднепоздний

Ціна на насіння салат Листовий Кучерявець Одеський 0,5 г : 9,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Осотін 2 г : 26,00 грн

Ціна на насіння мальва Махрова Рожева Замша 0,3 г : 15,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Уніврсальне водорозчинне добрива Кеміра Люкс NPK(14:11,4:25)+ мікроелементи 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння салат Листовий Кучерявець Одеський 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, купити насіння овочів будь-яких видів, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, допоможемо купити інсектициди та Києві.