Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння салат Качанний Айсберг Іванкар 30 нас

Відмінні смакові якості та стійкість до стрілкування! Середньостиглий сорт салату типу Айсберг. Сорт формує привабливу голівку округлої форми. Рівномірне зростання рослин сприяє одночасному збиранню врожаю. Внутрішнє листя добре сформоване, середнього розміру. Сорт характеризується відмінними смаковими якостями та чудовим зовнішнім виглядом. Має високу стійкість до стрілкування та розтріскування. Придатний для вирощування у відкритому ґрунті. Насіння висіває з кінця квітня і до середини липня.

Страна происхожденияNL
Сортсредний

Ціна на насіння салат Качанний Айсберг Іванкар 30 нас : 11,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Ампліго 150 ZC ф.к 4 мл : 30,00 грн

Ціна на насіння льон Крупноквітковий Червона Шапочка 0,25 г : 6,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння салат Качанний Айсберг Іванкар 30 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, ефективний садовий вар для вас, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, відмінна газонна трава для вас, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда.