Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння салат Напівкочаний Лолло Біонда 1 г

Популярний сорт з відмінними смаковими якостями та тривалим періодом господарської придатності! Ранньостиглий напівкачаний сорт салату. Вегетаційний період 40-50 днів. Розетка листя напівпрямостояча, висотою до 27 см і діаметром до 29 см. Вага однієї розетки складає 150-200 г. Листя гофроване, яскраво-зеленого кольору, ароматні, соковиті, хрусткі, ніжні. Смакові якості відмінні. Вирощують у відкритому ґрунті та плівкових теплицях. Рекомендований для весняного, літнього та осіннього вирощування.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння салат Напівкочаний Лолло Біонда 1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсекто-Акаріцид Актеллік 100 мл : 250,00 грн

Ціна на насіння гарбуз Декоративний Турецький Тюрбан 0,5 г : 7,50 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на біорегулятор росту розсади Атлет 1,5 мл : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння салат Напівкочаний Лолло Біонда 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, замовити насіння гарбуза та інших баштанних.