Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння салат Качанний Маслянистий Козима 30 нас

Чудовий маслянистий смак листя цього салату підкреслить смак будь-якої страви на Вашому столі! Ранньостиглий сорт салату, що швидко росте, з блискучим, світло-зеленим листям середньої товщини, що формує напіввідкриту голівку красивої форми. Характеризується ніжним, маслянистим, дуже приємним смаком. Сорт невибагливий до умов вирощування, легкий у збиранні врожаю. Насіння у відкритий ґрунт висівають з першої половини квітня до кінця травня. Використовують у свіжому вигляді для приготування різноманітних салатів, закусок та гарнірів.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння салат Качанний Маслянистий Козима 30 нас : 12,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на комбінований інсекто-фунгіцидний протруйник Селест Топ 20 мл : 90,00 грн

Ціна на насіння дихондра Срібний Водоспад 5 нас : 48,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворений Бутон 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння салат Качанний Маслянистий Козима 30 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., купити насіння картоплі та гарбуза, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, ефективний садовий вар для вас, допоможемо купити інсектициди та Києві, найкращі насіння салату для вас, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб.