Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння салат Листовий Сніжинка 1 г

Рання, вітамінна зелень цього салату прикрасить Ваші страви і зробить їх не тільки дуже смачними, а й корисними! Ранньостиглий сорт листового салату. Вегетаційний період 20-25 днів. Розетка вертикальна, компактна, листя жовто-зелені, на nbsp; коротких черешках, подовжено-овальної форми. Край листової платівки хвилястий, сильнозубчастий. Сорт відносно стійкий до стрілкування та хвороб. Смакові якості відмінні. Використовують у свіжому вигляді у домашній кулінарії для приготування салатів, бутербродів та гарнірів.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння салат Листовий Сніжинка 1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид+фунгіцид Антигусін+Самшит (4мл+3 мл) : 15,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Ампельна Лавина Жовтий Каприз 10 нас : 13,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Ізабіон 20 мл : 24,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння салат Листовий Сніжинка 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, доставимо поштою насіння тютюну курильного.