Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння салат Римський Ромен 1 г

Великий вміст вітамінів і мікроелементів, делікатесний смак!  Середньостиглий сорт качанного салату сортотипу Ромен, який зовні нагадує пекінську капусту. Листова розетка спрямована вертикально вгору і утворює напівкачан, висотою ед 30 см і вагою 550-750 г. Листя світло-салатове, ніжне і смачне. Вирощують безрозсадним способом. Має делікатесний смак, використовується в домашній кулінарії для приготування салатів, а також для прикраси різноманітних страв. Характеризується високим вмістом мікроелементів та вітамінів. Добре зберігається – до 30 днів. Сорт стійкий до хвороб та шкідників.

Страна происхожденияPL
Сортсредний

Ціна на насіння салат Римський Ромен 1 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Антисапа 10 г : 37,00 грн

Ціна на насіння інші квіти Арктотис Капучіно суміш 0,15 г : 9,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Сульфат Цинку (Цинк Сірчанокислий) ZnSO4 (цинку 22%) 30 г : 13,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння салат Римський Ромен 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, замовити насіння чагарників та дерев.