Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння салат Кочанний Чотири Сезони 1 г

Маслянисте, м'ясисте листя цього салату припаде до смаку навіть гурманам! Середньоранній сорт качанного салату, призначений для вирощування як у відкритому, так і в закритому ґрунті. Вегетаційний період від сходів – 50 днів. Рослина утворює качани середнього розміру. Листя м'ясисте, маслянистої консистенції, жовтувато-зеленого забарвлення всередині і червонувато-бежевого по краю. Сорт характеризується відмінними смаковими якостями та чудовим товарним виглядом. Рослини можна вживати вже через 30-40 днів від сходів, не чекаючи утворення головок.

Страна происхожденияPL
Сортсреднеранний

Ціна на насіння салат Кочанний Чотири Сезони 1 г : 7,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Сальто 30 г : 40,00 грн

Ціна на насіння астра Китайська Півоноподібна Гелбер Турм 0,3 г : 5,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біорегулятор росту розсади Атлет 1,5 мл : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння салат Кочанний Чотири Сезони 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, допоможемо купити інсектициди та Києві, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас.