Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння редька Дайкон Японський Білий 2 г

Відмінний, високопродуктивний сорт слабо-гострого смаку з білосніжним та хрустким м"якушем! Суперурожайний посухостійкий середньостиглий (55-60 днів) сорт. Корнеплід гладкий, білий, довжиною 45-60 см, на 3/4 заглиблений в почву. М’якуш білосніжний, соковитий, солодкий, хрусткий, слабо-гострого смаку. Стійкий до стрілкування і дрябління. Виключно цілюща культура, яка сприяє дроблінню каменів в нирках і жовчному пухирі. Посів насіння проводять в квітні, липні та листопаді. Використовують у свіжому вигляді.

Страна происхожденияRU
Сортсредний

Ціна на насіння редька Дайкон Японський Білий 2 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-акарицид Твікс 10 мл : 20,00 грн

Ціна на насіння матіола Дворога 5 г : 14,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Мерістем NPK (11.40.11) + 2MgO+MIX 25 г : 22,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння редька Дайкон Японський Білий 2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, у нас можна купити протруйники у Києві, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, відмінна газонна трава для вас.